5D sss_画板 1
15周年 各个网站主图_画板 1
dawei medical(Jiangsu)Co., Ltd
DW-T8 Powerful Echo Ultrasound Professional 4d Ultrasound Machine

Apa sing Bisa Diwenehi Dawei?

Apa sing Bisa Diwenehi Dawei?

Tujuan sampeyan: ningkatake kualitas perawatan kesehatan nalika entuk efektifitas biaya

Diagnosis sing sukses yaiku setengah masalah, lan solusi cepet kanggo masalah sampeyan yaiku setengah liyane.Untunge, insinyur sing dilatih minangka ahli ing loro kasebut.Kita bakal ngrembug kabeh proses karo sampeyan kanggo mesthekake yen sampeyan entuk solusi sing paling apik.

sinau liyane

warta anyar

Waca liyane
[Customer Case Show]

[Tampilake Kasus Pelanggan]

[Tampilake Kasus Pelanggan] Formulir pelanggan...
【News】 A Customer from 10 Years Ago

【Kabar】 Pelanggan saka 10 Ye...

Minangka peralatan tambahan penting kanggo nindakake ...

foto pameran

Waca liyane
CMEF Autumn 13-16 October 2021, Welcome to our booth 12G16

CMEF Autumn 13-16 Oktober 2...

Kita kanthi tulus ngundang kabeh klien sing misuwur teka lan ngunjungi kita.
Iki bakal dadi kesempatan sing apik kanggo kita mbangun sambungan sing luwih apik!Sampai ketemu nang kono!

See you in CMEF Shanghai!

Sampai jumpa di CMEF Shanghai!

Kita kanthi tulus ngundang kabeh klien sing misuwur teka lan ngunjungi kita.
Iki bakal dadi kesempatan sing apik kanggo kita mbangun sambungan sing luwih apik!Sampai ketemu nang kono!

Let’s meet in CMEF Shanghai soon!

Ayo ketemu ing CMEF Sh ...

Kita kanthi tulus ngundang kabeh klien sing misuwur teka lan ngunjungi kita.
Iki bakal dadi kesempatan sing apik kanggo kita mbangun sambungan sing luwih apik!Sampai ketemu nang kono!