dawei medical(Jiangsu)Co., Ltd
Hot Sell DW-580 Black And White Ultrasound Machine
DW-T8 Powerful Echo Ultrasound Professional 4d Ultrasound Machine

Apa Sing Bisa Dikewakake Dawei?

Apa Sing Bisa Dikewakake Dawei?

Tujuan sampeyan: ningkatake kualitas perawatan kesehatan nalika entuk efektifitas biaya

Diagnosis sing sukses yaiku setengah masalah, lan solusi cepet kanggo masalah sampeyan yaiku setengah liyane. Untunge, insinyur terlatih kita ahli ing kalorone. Kita bakal ngrembug kabeh proses karo sampeyan kanggo nggawe solusi sing paling apik.

sinau luwih lengkap

warta anyar

Waca liyane

Rama, ultrasonik Putri lan Dawei

Rama, ultrasonik Putri lan Dawei
Father,Daughter and Dawei ultrasound

Bapak, Putri lan Dawei ...

Rama, ultrasonik Putri lan Dawei
The last live show of Dawei Factory tour is finished!

Pertunjukan langsung pungkasan Dawei Fa ...

Acara langsung pungkasan rampung! Proyek apik ...
Year-end Promotion of medical devices!

Promosi akhir taun medis ...

Promosi Akhir taun! Produk: Ultasound sc ...

foto pameran

Waca liyane
See you in CMEF Shanghai!

Ndeleng sampeyan ing CMEF Shanghai!

Kita kanthi tulus ngundang kabeh klien sing misuwur supaya teka lan ngunjungi.
Iki bakal dadi kesempatan sing apik kanggo kita nggawe sambungan sing luwih apik! Sampek ketemu nang kana!

Let’s meet in CMEF Shanghai soon!

Ayo ketemu ing CMEF Sh ...

Kita kanthi tulus ngundang kabeh klien sing misuwur supaya teka lan ngunjungi.
Iki bakal dadi kesempatan sing apik kanggo kita nggawe sambungan sing luwih apik! Sampek ketemu nang kana!

2019 Exhibition

Pameran 2019

Kita kanthi tulus ngundang kabeh klien sing misuwur supaya teka lan ngunjungi.
Iki bakal dadi kesempatan sing apik kanggo kita nggawe sambungan sing luwih apik! Sampek ketemu nang kana!