BABAGAN AWAKE DHEWE

BABAGAN AWAKE DHEWE

Pusat Kesehatan ing China

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

  • Babagan awake dhewe

  • Pangsa pasar

  • Sajarah perusahaan

  • Struktur organisasi

Babagan awake dhewe

Swara 16 taun kepungkur wiwit diwiwiti, Dawei wis dadi pangembang global, pabrikan lan pemasok peralatan medis.

Misi kanggo nglindhungi layanan kesehatan manungsa lan nggawe kesehatan luwih gampang diakses lan terjangkau ing saindenging jagad.Bisnis inti Dawei Medical yaiku solusi teknologi diagnostik ultrasonik.Produk kita cocog karo standar lan spesifikasi khusus produk lan bakal terus ditingkatake supaya kita tetep selaras karo standar lan teknologi paling anyar.Kapan sampeyan butuh kita, kita bakal tuwuh karo sampeyan.Nyedhiyani layanan sing bisa dipercaya.Nyedhiyani layanan sing ndhukung sukses bisnis jangka panjang.

  • SloganKanggo katresnan, gambar donya.
  • KarepNggawa kesehatan lan kesejahteraan kanggo urip wong
babagan

Pangsa pasar

pangsa pasar

Perusahaan Didegake lan Miwiti Ekspansi Awal.

Perusahaan Miwiti Ngembangake Ing China Lan Nggawe Pusat Riset lan Pengembangan lan Pusat Layanan.

Dw Series Full Digital Ultrasonic Diagnostic Instrument Dibukak.

Doppler Warna Wiwit Dikembangake Lan Doppler Warna Seri L Diluncurake.Tandhani Wiwitan Diversifikasi Produk Apik.

Perusahaan Wis Nglayani Luwih saka 500.000 Pasien, Pangguna lan Institusi Pihak Katelu.Produk Lulus Iso 13485 Lan Sertifikasi Ce, Lan Mlebet Pasar Internasional.

Kinerja Bisnis Nambah Luwih saka 70% Sajrone Lima Taun Berturut-turut, Nyorot Nilai Agung (Keahlian, Teka Kanggo Katresnan).

Sistem Diagnosis Ultrasonik Doppler Warna Seri F Seri T Diluncurake, Sing Nambah Daya Saing Dawei Ing Bidang Ultrasonik Doppler Warna.

Dawei ngluncurake Seri Sistem Ultrasound Veterinary Vet, Lan Aktif Nggawe Jaringan Penjualan Global.

Terus Ngapikake Misi Merek - Kanggo Ngawal Penyebab Layanan Kesehatan Manungsa.

Liwat Investasi Terus-terusan Ing Riset lan Pangembangan Independen, Perusahaan Wis Tuwuh Dadi Salah sawijining Produsen Diagnosis Ultrasonik Ing Donya.

Produk Nyakup Luwih saka 140 Negara lan Wilayah, Nglayani Luwih saka 3 Yuta Pasien, Pangguna lan Institusi Pihak Katelu.

Mlebet Taman Industri Dawei Kanggo Miwiti Taun Anyar Pabrik Medis Dawei.

Dawei P Series Portable High-End Color Doppler Ultrasound Diagnostic Instrument Dilebokake ing Pasar.

Produk Nyakup Luwih saka 160 Negara lan Wilayah, Kanthi Penjualan Taunan Luwih saka 10 Yuta Dolar AS.

Mesin Ecg Resmi Dilebokake ing Pasar, Dadi Tonggak Diversifikasi Produk Medis Dawei.

Sajarah perusahaan

Struktur organisasi

Struktur Organisasi

Apa milih kita

Apa milih kita

deve

Riset lan pangembangan01

Dawei wis berkembang dadi perusahaan teknologi medis modern sing aktif sacara global.R&D tansah dadi prioritas pisanan saka Dawei Medical.

Ing taun-taun pungkasan, departemen R&D terus-terusan ngembangake lan nguatake stafe.Basis R&D sing ana luwih saka 10.000 meter persegi, kanthi luwih saka 50 staf R&D, sing nglamar paten luwih saka 20 kaping setahun.Investasi R&D udakara 12% saka total volume dodolan lan tuwuh kanthi tingkat 1% saben taun.Ing pangembangan produk anyar, saran pangguna Dawei iku penting banget, kita masang wigati kanggo kerjasama lan komunikasi, kita pracaya yen produk apik bakal Highly appraised dening kedhaftar.Saliyane pangembangan anyar, produk sing wis ana terus dikembangake lan ditingkatake.Ing kabeh pembangunan, akurasi, stabil lan kualitas tansah kita insistence.

OEM

OEM02

Akeh pelanggan OEM internasional nggunakake produk Dawei kanggo nglengkapi sawetara produk.Pelanggan OEM kita makarya karo kita kanggo nemtokake konsep produk lan bisa entuk manfaat saka pengalaman lan keahlian ing pangembangan produk, manufaktur lan marketing.

Produk sing sampeyan goleki bisa uga wis ana utawa ana sebagian.Bisa digawe kanthi efektif kanthi ngowahi proses akeh komponen. Divisi pangembangan Dawei nyakup kabeh langkah proses inovasi - saka konsepsi nganti ditampa pasar.

Ing pusat manufaktur, kita duwe insinyur lan teknisi sing nggawe alat presisi kanggo industri medis.Dheweke ngerti carane nindakake tugas sing tepat banget.Kanggo njaga tingkat profesionalisme iki, kita ndhukung latihan lan pendhidhikan karyawan sing terus-terusan - kanggo entuk manfaat dhewe uga kanggo para pelanggan lan mitra.

Perusahaan Dawei tansah netepi kabeh sistem kualitas, lan kabeh produk liwati CE lan ISO.Kualitas, iku urip Dawei.Dadi mitra, Dawei bisa dipercaya.Hubungi kita.

langkah-langkah pertumbuhan bisnis grafik konsep panah

Terus nambah kapentingan pangguna03

Produk kita cocog karo standar lan spesifikasi khusus produk lan bakal terus ditingkatake supaya kita tetep selaras karo standar lan teknologi paling anyar.Kanggo safety pangguna lan pihak katelu, kita nindakake manajemen risiko sesuai karo standar CE lan ISO 13485 ing kabeh tahapan siklus urip produk.

Produk medis kita dikenal kanthi kualitas dhuwur lan linuwih banget.Sertifikasi kanthi label ISO 13485 lan CE njamin sampeyan entuk instrumen kualitas paling apik saben sampeyan tuku produk Dawei.

timg (1)

layanan pelanggan04

Nalika urip gumantung ing diagnosis sing tepat lan perawatan profesional, sampeyan butuh peralatan sing bisa menehi kapercayan.Iki mbutuhake mitra sing dipercaya kanggo mbantu lan mesthekake yen sistem mlaku, nglatih karyawan lan ngoptimalake proses.Mulane, sampeyan bisa fokus kanggo menehi jawaban.

Ing perawatan kesehatan Dawei, kita njupuk peran minangka mitra kanthi serius.Kapan sampeyan butuh kita, kita bakal tuwuh karo sampeyan.Nyedhiyakake layanan sing bisa dipercaya yaiku layanan sing ndhukung sukses bisnis jangka panjang.

Tim layanan sing berpengalaman lan spesialis teknik klinis bisa nglakokake solusi teknis kelas merek, teknologi lan piranti kanggo nyedhiyakake layanan integrasi khusus kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.Saiki, iki nglayani luwih saka 3,000 institusi medis ing 160 negara lan wilayah kanthi luwih saka 10,000 jinis piranti medis.Pusat manufaktur, pusat layanan lan mitra dumunung ing saindenging jagad, lan keahlian luwih saka 1,000 insinyur, teknisi lan spesialis layanan pelanggan ngidini kita ngerti kabutuhan sampeyan kanthi cepet lan ngrampungake masalah kanthi proses sing paling efisien.

Riset lan pangembangan

01

OEM

02

Pangguna

03

layanan pelanggan

04

Kasus sukses

Kasus sukses

foto5

Chile 2020 Mitra DW-T6

Jenengku Ricardo Mejia.Aku Gynecologist saka Chile.Aku butuh mesin ultrasonik kanggo ginekologi lan obstetrik.Aku sinau merek Dawei liwat Internet.Sawise ngerti syarat sandi, padha dianjurake kula DW-T6.Dheweke ora mung ngirim kutipan lan spesifikasi, nanging uga menehi saran profesional.Contone, probe 4D ora bisa digunakake tinimbang probe convex kanggo ujian 2D umum, uga padha nerangake prabédan antarane 3D lan 4D, lan nuduhake mesin kanggo kula dening video call.Pungkasane aku milih merek Dawei.Kualitas gambar sing apik banget lan stabilitas nggawe aku yakin ing diagnosis klinis.Matur nuwun Dawei!
foto2

Vietnam 2021 DW-VET9P

We are organisasi Veterinary internasional adhedhasar ing HCM, Vietnam.Kita nyatakake panjaluk ultrasonik kanggo rumah sakit dokter kewan, sawetara model dipetik minangka pilihan kanthi syarat sing rinci, video klinis dikirim menyang kita sing mbantu kita ngerti kinerja produk sing luwih apik, pungkasane kita milih model DW-VET9P miturut kita. anggaran.Kita entuk umpan balik sing positif banget saka timku.
gesd

2021 Filipina DW-T8

Iki Najib Abdullah, dekan Rumah Sakit Dr Abdullah.Ing Filipina, telung penyakit kanthi tingkat kematian sing luwih dhuwur yaiku penyakit jantung, penyakit pembuluh darah lan tumor ganas.Minangka rumah sakit umum, kita butuh mesin ultrasonik aplikasi kabeh awak kanggo nyedhiyakake pemeriksaan pasien sing cocog karo telung penyakit kasebut.DW-T8 mung nyukupi kabutuhan kita.Iku ora mung apik banget ing gambar 2D lan gambar Doppler, nanging uga performs apik ing ujian jantung.Dokter kita seneng banget, lan uga mbantu pasien lokal.
foto3

Vietnam 2019 Rumah Sakit Umum (ICU) DW-L5

2016 punika kerjasama pisanan kita karo Dawei Medical.We kudu ngganti kumpulan saka scanner ultrasonik lawas, kang gampang kanggo mindhah, akurat ing diagnosis lan prasaja ing operasi.Sadurunge sesambungan karo Dawei Medical, kita uga ngobrol karo GE, Mindray, Chison, Scape lan panyedhiya layanan liyane, ing antarane rega sing kompetitif minangka salah sawijining alasan aku kalebu Dawei ing katalog pengadaan, banjur aku weruh aplikasi praktis. produk Dawei ing Vietnam.Kualitas gambar: OK.Peralatan stabil: OK.Persyaratan fungsional: OK.Lan akhire aku milih Dawei.Iku pilihan sing tepat, aku pracaya.