Tala Fou - Na o atu le aufaigaluega a le Malo mai le Aai o Xuzhou i Dawei mo le asiasiga
新闻

新闻

Na o atu le aufaigaluega a le Malo mai le Aai o Xuzhou i Dawei mo le asiasiga

I le aso 20 o Novema, 2018, na alu atu ai le aufaigaluega a le malo mai le Aai o Xuzhou i Dawei mo le asiasiga ma le taʻitaʻiga.O Liu Yun, o le ta'ita'ifono o Dawei Medical, ma Zhang Song, o le pule o le matagaluega o le atina'eina o oloa na fa'aalia le fa'afeiloa'i mafanafana i le taunu'u mai o ta'ita'i.

Na asiasi atu le aufaigaluega a le malo i le potu fa'aaliga o oloa ma avatu le vi'iga maualuga i le oloa fa'atekonolosi a Dawei "USB Probe Ultrasound".Pocket Ultrasound ose masini fa'ata'ita'i ultrasound feavea'i mo telefoni ma pads.Pe a faʻatusatusa i mea faʻapitoa faʻapitoa masani, o lenei mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi lima lima e matua faʻalavelaveina i tulaga o manatu, mataupu faavae ma foliga.

Mulimuli ane, na asiasi atu le aufaigaluega a le malo i le laina gaosiga.Na latou fautua mai e tatau i Dawei Medical ona taulaʻi atu i le atinaʻeina o le tulaga faʻavae o mea fou, faʻapipiʻi i le maketi e manaʻomia, ma faʻaleleia pea le mafai ona faʻafouina.

O le asiasiga a le aufaigaluega a le Malo e atagia mai ai le faʻatauaina tele e le malo o le malo i le atinaʻeina o atinaʻe maualuluga.E iai le talitonuga o le lagolago malosi a le malo, o le a amatalia ai foi e Dawei Medical se malaga fou o le atinae vave.

 

1

Se'i ou toe faailoa atu le matou falegaosimea ia te oe.

Dawei Medical(Jiangsu)Co.,Ltd.:

* 14 tausaga o le poto masani i le matata o le ultrasound

* ma le CE ma le ISO tusi faamaonia

* O a matou oloa e faʻaaogaina i 150 atunuu ma itulagi

*2-tausaga fa'amaonia

* Min order: 1 seti

* Aso tilivaina: 7 aso

* 24-itula i luga ole laiga auaunaga ina ua uma ona faatau atu

* Toleniga ma tekinolosi lagolago

2

 

I le taimi nei, o Dawei o loʻo vaʻavaʻai mo tufatufa atu i le lalolagi atoa. I le avea ai ma taʻutaʻua Ultrasound Manufacturer i Saina, Na faavaeina i le 2006, o loʻo i ai lo matou ofisa ulu i Xuzhou.E oʻo mai i le taimi nei, e 4 a matou lala o loʻo maua i Saina.O a tatou oloa autu e aofia aiB/W Su'ega Ultrasound,Doppler Ultrasound scanners& VET Ultrasound scanners. If any company or group want to be Dawei’s distributors, please feel free to contact us on WhatsApp or Wechat:+8615305201757,email:info@xzdawei.cn

 

3


Taimi meli: Aukuso-12-2020