Rreth nesh - Dawei Medical (Jiangsu) Corp., Ltd.
PËR NE

PËR NE

Qendra Mjekësore në Kinë

Rreth nesh

Rreth nesh

  • Rreth nesh

  • Pjesa e tregut

  • Historia e korporatës

  • Struktura organizative

Rreth nesh

Gjatë 16 viteve të fundit që nga fillimi i tij, Dawei është bërë një zhvillues, prodhues dhe furnizues global i pajisjeve mjekësore.

Misioni i saj është të mbrojë shërbimet e shëndetit të njeriut dhe ta bëjë kujdesin shëndetësor më të aksesueshëm dhe të përballueshëm në mbarë botën.Biznesi kryesor i Dawei Medical është zgjidhjet e teknologjisë së diagnostikimit me ultratinguj.Produktet tona janë në përputhje me standardet dhe specifikimet specifike të produktit dhe do të vazhdojnë të përmirësohen për të na mbajtur në përputhje me standardet dhe teknologjinë më të fundit.Sa herë që keni nevojë për ne, ne do të rritemi me ju.Ofroni shërbime në të cilat mund të mbështeteni.Ofroni shërbime që mbështesin suksesin tuaj afatgjatë të biznesit.

  • SloganiPër dashurinë, imagjinoni botën.
  • MisioniSillni shëndet dhe mirëqenie në jetën e njerëzve
rreth

Pjesa e tregut

pjesë e tregut

Kompania u themelua dhe filloi zgjerimin e saj fillestar.

Kompania filloi të zgjerohej në Kinë dhe të krijoi Qendrën e Kërkimit dhe Zhvillimit dhe Qendrën e Shërbimit.

U lançua në treg Instrumenti Diagnostikues i Plotë Dixhital tejzanor i Serisë Dw.

Filloi të zhvillohej Color Doppler dhe Doppler me ngjyra të Serisë L u lançua.Shënoni fillimin e diversifikimit të madh të produktit.

Kompania u ka shërbyer më shumë se 500,000 pacientëve, përdoruesve dhe institucioneve të palëve të treta.Produktet kaluan certifikimin ISO 13485 dhe Ce, dhe hynë në tregun ndërkombëtar.

Performanca e biznesit u rrit me më shumë se 70% për pesë vite radhazi, duke nxjerrë në pah vlerën e madhe (mjeshtëri, Vjen për dashuri).

U lançua sistemi i diagnostikimit me ultratinguj me ngjyra doppler të serisë F të serisë T, i cili rriti konkurrencën e Dawei në fushën e ultrazërit me doppler me ngjyra.

Dawei lançoi serinë e sistemeve veterinare të ultrazërit veterinare dhe vendosi në mënyrë aktive rrjetin e saj global të shitjeve.

Vazhdoi të përmirësonte misionin e markës -- të shoqëronte shkakun e shërbimeve shëndetësore njerëzore.

Nëpërmjet investimit të vazhdueshëm në kërkim dhe zhvillim të pavarur, kompania është rritur në një nga prodhuesit kryesorë në botë të diagnostikimit me ultratinguj.

Produktet mbulojnë më shumë se 140 vende dhe rajone, duke u shërbyer më shumë se 3 milion pacientëve, përdoruesve dhe institucioneve të palëve të treta.

Hyri në Parkun Industrial Dawei për të filluar Vitin e Ri të Prodhimit Mjekësor Dawei.

Instrumenti diagnostikues me ultratinguj me ngjyra Doppler portativ i nivelit të lartë të serisë Dawei P u hodh në treg.

Produktet mbulojnë më shumë se 160 vende dhe rajone, me një shitje vjetore prej më shumë se 10 milion dollarë.

Makina Ecg u hodh zyrtarisht në treg, duke u bërë një moment historik i diversifikimit të produkteve mjekësore të Dawei.

Historia e korporatës

Struktura organizative

Organizimi-Struktura

Pse na zgjodhet ne

Pse na zgjodhet ne

deve

Hulumtimi dhe zhvillimi01

Dawei është rritur në një kompani moderne, globale aktive të teknologjisë mjekësore.R & D është gjithmonë përparësia e parë e Dawei Medical.

Në vitet e fundit, departamenti i R&D ka qenë vazhdimisht duke zgjeruar dhe forcuar stafin e tij.Baza ekzistuese e R&D është më shumë se 10,000 metra katrorë, me më shumë se 50 staf të R&D, të cilët aplikojnë për patenta më shumë se 20 herë në vit.Investimet në R&D kanë zënë 12% të vëllimit total të shitjeve dhe po rriten me një normë prej 1% në vit.Në zhvillimin e produkteve të reja, reagimet e përdoruesve të Dawei janë shumë të rëndësishme, ne i kushtojmë rëndësi të madhe bashkëpunimit dhe komunikimit, besojmë se një produkt i mirë do të vlerësohet shumë nga përdoruesit.Përveç zhvillimeve të reja, produktet ekzistuese janë duke u zhvilluar dhe përmirësuar vazhdimisht.Në të gjitha zhvillimet, saktësia, qëndrueshmëria dhe cilësia e lartë janë gjithmonë këmbëngulja jonë.

OEM

OEM02

Shumë klientë ndërkombëtarë OEM përdorin produktet Dawei për të plotësuar gamën e tyre të produkteve.Klientët tanë OEM punojnë me ne për të përcaktuar konceptet e produkteve të tyre dhe mund të përfitojnë nga përvoja dhe ekspertiza jonë në zhvillimin, prodhimin dhe marketingun e produktit.

Produkti që kërkoni mund të ekzistojë tashmë ose të ekzistojë pjesërisht.Ai mund të krijohet në mënyrë efektive duke modifikuar procesin e shumë komponentëve. Divizioni i zhvillimit të Dawei mbulon të gjitha hapat e procesit të inovacionit – nga konceptimi deri te pranimi në treg.

Në qendrën tonë të prodhimit, ne kemi inxhinierë dhe teknikë të shkëlqyer që prodhojnë mjete precize për industrinë mjekësore.Ata dinë të kryejnë detyra shumë të sakta.Për të ruajtur këtë nivel profesionalizmi, ne mbështesim trajnimin dhe edukimin e vazhdueshëm të punonjësve tanë – për përfitimin e tyre, si dhe të klientëve dhe partnerëve tanë.

Kompania Dawei i përmbahet gjithmonë të gjithë sistemit të cilësisë, dhe të gjitha produktet kaluan CE dhe ISO.Cilësia është jeta e Daweit.Për të qenë partner, Dawei është i besueshëm.Na kontaktoni.

Koncepti me shigjeta të grafikut të hapave të rritjes së biznesit

Përmirësoni vazhdimisht interesat e përdoruesve03

Produktet tona janë në përputhje me standardet dhe specifikimet specifike të produktit dhe do të vazhdojnë të përmirësohen për të na mbajtur në përputhje me standardet dhe teknologjinë më të fundit.Për sigurinë e përdoruesve dhe palëve të treta, ne kryejmë menaxhimin e rrezikut në përputhje me standardin CE dhe ISO 13485 në të gjitha fazat e ciklit jetësor të produktit.

Produktet tona mjekësore janë të njohura për cilësinë e tyre të lartë dhe besueshmërinë e shkëlqyer.Certifikimi me etiketat ISO 13485 dhe CE siguron që ju të merrni instrumentet me cilësi të lartë sa herë që blini produkte Dawei.

timg (1)

Shërbimi ndaj klientit04

Kur jeta varet nga diagnoza e duhur dhe trajtimi profesional, keni nevojë për pajisje që mund të ofrojnë besim.Kjo kërkon që partnerë të besueshëm të ndihmojnë dhe të sigurojnë se sistemi po funksionon, të trajnojnë punonjësit dhe të optimizojnë proceset.Prandaj, mund të përqendroheni në dhënien e përgjigjeve.

Në kujdesin shëndetësor Dawei, ne e marrim seriozisht rolin tonë si partner.Sa herë që keni nevojë për ne, ne do të rritemi me ju.Ofrimi i shërbimeve ku mund të mbështeteni është shërbimi që mbështet suksesin tuaj afatgjatë të biznesit.

Ekipi ynë me përvojë i shërbimit dhe specialistët e inxhinierisë klinike mund të ekzekutojnë zgjidhje teknike të markës, teknologjisë dhe pajisjes për të ofruar shërbime integrimi të personalizuara për të përmbushur nevojat e klientëve.Aktualisht, ajo u shërben mbi 3,000 institucioneve mjekësore në 160 vende dhe rajone me mbi 10,000 lloje të pajisjeve mjekësore.Qendrat tona të prodhimit, qendrat e shërbimit dhe partnerët janë të vendosura në të gjithë botën dhe ekspertiza e më shumë se 1000 inxhinierëve, teknikëve dhe specialistëve të shërbimit ndaj klientit na mundëson të kuptojmë shpejt nevojat tuaja dhe të zgjidhim problemet tuaja me proceset më efikase.

Hulumtimi dhe zhvillimi

01

OEM

02

Përdoruesit

03

Shërbimi ndaj klientit

04

Raste të suksesshme

Raste të suksesshme

foto5

Kili 2020 Partner DW-T6

Emri im është Ricardo Mejia.Unë jam një gjinekologe nga Kili.Më duhej një aparat ekografie për gjinekologji dhe obstetrikë.Kam mësuar markën Dawei përmes internetit.Pasi mësuan kërkesat e mia, më rekomanduan DW-T6.Ata jo vetëm që më dërguan kuotimin dhe specifikimet, por më dhanë edhe shumë sugjerime profesionale.Për shembull, sondat 4D nuk mund të përdoren në vend të sondës konvekse për ekzaminime të përgjithshme 2D, gjithashtu ata shpjeguan ndryshimin midis 3D dhe 4D, dhe ma demonstruan makinën me thirrje video.Në fund zgjodha markën Dawei.Cilësia dhe stabiliteti i shkëlqyer i imazhit më bëjnë të sigurt në diagnozën klinike.Faleminderit Dawei!
foto2

Vietnam 2021 DW-VET9P

Ne jemi një organizatë veterinare ndërkombëtare me bazë në HCM, Vietnam.Ne shprehëm kërkesën tonë për një ekografi për spitalin tonë veterinar, disa modele u cituan si opsione me kërkesat tona të detajuara, na u dërguan video klinike të cilat na ndihmuan të njihnim më mirë performancën e produktit, më në fund ne zgjedhim modelin DW-VET9P sipas buxhetit tonë.Ne morëm reagime shumë pozitive nga ekipi im.
gesd

2021 Filipine DW-T8

Ky është Najib Abdullah, dekani i spitalit Dr. Abdullah.Në Filipine, tre sëmundjet me shkallë më të lartë vdekjeprurëse janë sëmundjet e zemrës, sëmundjet vaskulare dhe tumoret malinje.Si spital i përgjithshëm, ne kemi nevojë për një aparat ekografie me aplikim në të gjithë trupin për t'u ofruar pacientëve tanë ekzaminimet që korrespondojnë me këto tre sëmundje.DW-T8 thjesht plotëson nevojat tona.Ai nuk është vetëm i shkëlqyer në imazhet 2D dhe imazhet Doppler, por performon mirë edhe në ekzaminimin kardiak.Mjekët tanë janë shumë të kënaqur me të, dhe kjo gjithashtu sjell ndihmë të madhe për pacientët tanë vendas.
foto3

Vietnam 2019 Spitali Publik (ICU) DW-L5

2016 është bashkëpunimi ynë i parë me Dawei Medical.Ne duhet të zëvendësojmë një grup skanerësh të vjetër ultrasonikë, të cilët janë të lehtë për t'u lëvizur, të saktë në diagnozë dhe të thjeshtë në funksionim.Para se të komunikonim me Dawei Medical, ne folëm edhe me GE, Mindray, Chison, Scape dhe ofrues të tjerë shërbimesh, ndër të cilët çmimi konkurrues është një nga arsyet që e përfshiva Dawei në katalogun e prokurimeve, pasuar nga fakti se pashë aplikimin praktik të produkteve Dawei në Vietnam.Cilësia e figurës: OK.Pajisjet e qëndrueshme: OK.Kërkesat funksionale: OK.Dhe më në fund zgjedh Dawei.Është zgjedhja e duhur, besoj.