Sistemi diagnostikues me ultratinguj, Ekografi Doppler - Dawei Medical
Flamuri i EKG-së dhe monitorit të pacientit
1920X826
dawei 17 vjetorin

Çfarë mund të japë Dawei?

Çfarë mund të japë Dawei?

Qëllimi juaj: të përmirësoni cilësinë e kujdesit shëndetësor duke arritur efektivitetin e kostos

Një diagnozë e suksesshme është gjysma e problemit dhe zgjidhja e shpejtë e problemit tuaj është gjysma tjetër.Për fat të mirë, inxhinierët tanë të trajnuar janë ekspertë në të dyja.Ne do të diskutojmë të gjithë procesin me ju për t'u siguruar që të merrni zgjidhjen më të mirë.

Mëso më shumë

lajmet e fundit

Lexo më shumë

Avancimi i diagnozave me makinat me ultratinguj MSK

Përparimi i diagnozave me makineritë e ultrazërit MSK Çfarë është makina me ultratinguj MSK?Ekografia muskuloskeletore (MSK) është një test i specializuar...
Avancimi i diagnozave me makinat me ultratinguj MSK

Diagnoza avancuese me MSK U...

Diagnostifikimi i avancuar...
Rritja e kujdesit për pacientët me monitorët më të fundit pranë shtratit të spitalit

Rritja e kujdesit për pacientët me...

Përmirësimi i pacientit...
Shitet Makinë me ultratinguj 3D Dawei Medical

Dawei Medical 3D Ultratinguj Ma...

Ekografi 3D Ma...

foto ekspozite

Lexo më shumë
Takohuni në India Medicall Chennai Expo me Dawei Medical

Takohuni në India Medicall Chen...

Ftojmë sinqerisht të gjithë klientët tanë të dalluar të vijnë dhe të na vizitojnë.
Kjo do të ishte një mundësi e madhe për ne për të ndërtuar një lidhje më të mirë!Shihemi atje!

Debutimi i madh i makinave EKG dhe monitorëve të pacientëve në Ekspozitën CMEF Pranverë 2023 në Shangai

Debutimi i madh i makinave EKG...

Ftojmë sinqerisht të gjithë klientët tanë të dalluar të vijnë dhe të na vizitojnë.
Kjo do të ishte një mundësi e madhe për ne për të ndërtuar një lidhje më të mirë!Shihemi atje!

CMEF Pranverë 2023 përfundoi me sukses

CMEF Pranverë 2023 përfundoi ...

Ftojmë sinqerisht të gjithë klientët tanë të dalluar të vijnë dhe të na vizitojnë.
Kjo do të ishte një mundësi e madhe për ne për të ndërtuar një lidhje më të mirë!Shihemi atje!