dawei medical(Jiangsu)Co., Ltd
Hot Sell DW-580 Black And White Ultrasound Machine
DW-T8 Powerful Echo Ultrasound Professional 4d Ultrasound Machine

Naon anu tiasa Dawei Masihan?

Naon anu tiasa Dawei Masihan?

Tujuan anjeun: ningkatkeun kualitas perawatan kaséhatan bari ngahontal efektivitas biaya

Diagnosis anu suksés nyaéta satengah masalah, sareng solusi gancang pikeun masalah anjeun nyaéta satengah anu sanés. Untungna, insinyur terlatih kami ahli dina duanana. Kami bakal ngabahas sakabéh prosés sareng anjeun pikeun mastikeun yén anjeun kéngingkeun solusi anu pangsaéna.

diajar deui

beja panganyarna

Maca deui

Bapa, Putri sareng Dawei ultrasound

Bapa, Putri sareng Dawei ultrasound
Father,Daughter and Dawei ultrasound

Bapa, Putri sareng Dawei ult ...

Bapa, Putri sareng Dawei ultrasound
The last live show of Dawei Factory tour is finished!

Acara live terakhir Dawei Fa ...

Acara langsung terakhir parantos réngsé! Padamelan anu saé ...
Year-end Promotion of medical devices!

Promosi akhir taun médis ...

Promosi Akhir Tahun! Produk: Ultasound sc ...

poto paméran

Maca deui
See you in CMEF Shanghai!

Pendak deui di CMEF Shanghai!

Kami tulus ngundang sadaya klien kami anu bénten pikeun sumping sareng nganjang ka kami.
Ieu bakal janten kasempetan anu hadé pikeun urang ngawangun hubungan anu langkung saé! Tepang di ditu!

Let’s meet in CMEF Shanghai soon!

Hayu urang pendak di CMEF Sh ...

Kami tulus ngundang sadaya klien kami anu bénten pikeun sumping sareng nganjang ka kami.
Ieu bakal janten kasempetan anu hadé pikeun urang ngawangun hubungan anu langkung saé! Tepang di ditu!

2019 Exhibition

Pameran 2019

Kami tulus ngundang sadaya klien kami anu bénten pikeun sumping sareng nganjang ka kami.
Ieu bakal janten kasempetan anu hadé pikeun urang ngawangun hubungan anu langkung saé! Tepang di ditu!