Ултразвучен дијагностички систем, доплер ултразвук - Dawei Medical
Банер за ЕКГ и монитор на пациенти
1920X826
Давеи 17 години

Што може да даде Давеи?

Што може да даде Давеи?

Вашата цел: да го подобрите квалитетот на здравствената заштита, а истовремено да постигнете рентабилност

Успешната дијагноза е половина од проблемот, а брзото решение на вашиот проблем е другата половина.За среќа, нашите обучени инженери се експерти и за двете.Ќе разговараме за целиот процес со вас за да се увериме дека ќе го добиете најдоброто решение.

научи повеќе

неодамнешни вести

Прочитај повеќе

Унапредување на дијагнозите со MSK ултразвучни машини

Унапредување на дијагнозите со машините за ултразвук MSK Што е MSK ултразвучен апарат?Ултразвукот на мускулно-скелетниот (MSK) е специјализиран тест...
Унапредување на дијагнозите со MSK ултразвучни машини

Унапредување на дијагнози со MSK U...

Дијагнозата напредува...
Подобрување на грижата за пациентите со најновите болнички монитори покрај креветот

Подобрување на грижата за пациентите со...

Подобрување на пациентот...
Давеи Медицински 3D ултразвучен апарат за продажба

Dawei Medical 3D ултразвук Ma...

3D ултразвук Ма...

изложбени фотографии

Прочитај повеќе
Запознајте се на India Medicall Chennai Expo со Dawei Medical

Запознајте се во Индија Медикал Чен...

Искрено ги покануваме сите наши почитувани клиенти да дојдат и да не посетат.
Ова би било одлична можност за нас да изградиме подобра врска!Се гледаме таму!

Големо деби на ЕКГ машини и монитори на пациенти на изложбата CMEF во Шангај, пролет 2023 година

Големо деби на ЕКГ машините...

Искрено ги покануваме сите наши почитувани клиенти да дојдат и да не посетат.
Ова би било одлична можност за нас да изградиме подобра врска!Се гледаме таму!

CMEF пролет 2023 заврши успешно

CMEF пролет 2023 заврши ...

Искрено ги покануваме сите наши почитувани клиенти да дојдат и да не посетат.
Ова би било одлична можност за нас да изградиме подобра врска!Се гледаме таму!